Днес някои учени-физици, като проф. Божидар Палюшев, смятат, че душата ни

...
Днес някои учени-физици, като проф. Божидар Палюшев, смятат, че душата ни
Коментари Харесай

НОЩНО ЧЕТИВО: Тайни архиви на Ватикана предсказват края на света

Днес някои учени-физици, като  проф. Божидар Палюшев , считат, че душата ни може да проникне до информационно-космическото поле, което е допустимо, заради това, че тя има същото свойство на пространството да се усуква и завихря. А този нов вид физическо поле може да придвижва информация. Това правеше от  Ванга, да вземем за пример,  свръхсензитиви .

След смъртта 

  Душата ни като  осведомителна матрица  от чиста светлина напуща нашето тяло и се връща назад в  Световното поле  с целия си насъбран през земното съществуване опит. Благодарение на родството сред Световно-информационното схващане и човешкото, при избрани условия сред тях може да се задейства връзка и взаимоотношение. И то е доста значимо, защото Творецът ръководи света не с груби сили и сили, а чрез слово и мисъл, излъчени посредством Светия Дух/Световно-информационното поле/. А медиаторът е Исус Христос, връзката сред Твореца и творението, тъй като има и Божествени, и човешки черти и посредством тази връзка ще стане смяната на осведомително полевата форма на индивида, с цел да бъде подготвен за Небесното царство, споделя Божидар Палюшев.

Московският математик  Налимов  смята, че психологичната сила на индивида е самобитен " оператор ” за включване, за връзка с осведомителния континуум. Така, с пробивите на човешкото схващане в това поле се изясняват някои прозрения, научни открития, гениални художествени произведения, откровенията на светците, предсказанията за бъдещето. А американският физик  Джон Полкинхорн,  днес свещеник, твърди, че щом чистата ни мисъл може да проникне в тайните на Всемира, нашето схващане е в естетика с Божествения разсъдък и е настроено в звук с Неговите истини и закони.

Затова информацията, като общо свойство на материята, е по този начин значима, тъй като тя основава материални обекти от незнайни за нас форми и сили. И тъй като,  който владее информацията, той владее света . Това се е знаело от дълбока античност, та до през днешния ден.

Секретната информация постоянно е била съществена плячка.

И при ограбването на  Александрийската библиотека , и при разрушаването на йерусалимския храм през 70-те години от император Веспасиан, и при трите кръстоносни похода.

Световноизвестният писател  Умберто Еко  лансира хипотезата, че една от аргументите за Холокоста - геноцида на евреите, е укритата от тях извънредно значима загадка за владеенето на света. Затова постъпващите в лагерите на гибелта евреи били подробно претърсвани, даже разпорвали подгъвите на облеклата им.

Днес Ватиканът е единственият трезор на секретна информация за предишното и бъдещето.

Папската институция наложи монопол и над  Тайнствените Сибилини книги.

Сибила била пророчица, която както множеството оракули произнасяла предсказанията си в положение на възторг. Нейните видения били получени от пряк контакт с божественото божество. Сибила има доста имена и лица, само че думите и са проникванли в съзнанията на царе и императори, на жреци и смъртни.

Но кои са тези антични предскадателки и каква е връзката им с невидимия свят?

В древногръцката и староримската традиция е това е жена, която е способна да получи ентусиазъм от божеството, на което служи и да опише неговата воля. Сибилите се отличават от пророците. За разлика от тях, те не осъзнават смисъла на изказаните от тях откровения. Поради тази причина към тях са били прикрепяни специфични тълкуватели, херменевти, които да изясняват смисъла на казаното.

Римската страна пазела цяла поредност написани предсказания, наричани общо –  Сибилини книги,  придобити при Тарквиний Горди. Сибилинските книги били написани в началото върху палмови листа, след това били преписани върху папирус, на гръцки език. По времето на Гай Марий те били обект на такава респект, че за тяхното запазване се грижела цяла гилдия от десетима жреци. Сибилините книги са сборници, които съдържат прорицанията на сибилите.

 

Такива Сибилини книги се съхранявали строго в античен Рим. Днес от тях съвсем нищо не е съхранено. Запазени са, обаче, по този начин наречените " пророчества на сибилите ". Текстове, приписвани на сибилите, само че в реалност съчинени през интервала на ранното християнство от християнски създатели. Те съдържат разнообразни апокалиптични пророчества, а също и предсказания за идването на Иисус Христос. По време на рецесия книгите на Сибили били тържествено преглеждани дали не съдържат някое предсказване, което да има смисъл в основаната конюнктура. От тях са оживели единствено фрагменти.

Тези книги книги, а след това - фргменти, били съхранявани през вековете от 15-членна жреческа гилдия в храма на Юпитер Капитолийски. Днес се четат единствено от висшия сановник – папата.

И до през днешния ден

Ватиканът пази в загадка цялостното знамение на Богородица от Фатима,

малко португалско село в провинция Естрамадура. Светата Дева се явила на трите овчарчета Хасинта, Франциско и Лусия. На 13 октомври 1917 година им предала 3 поръки. Първите две са притежание на човечеството и са се сбъднали. Били свързани със Световните войни, с болшевишката гражданска война през 1917 година и с успеха на църквата над марксисткия режим в Съветския съюз.



Но третото знамение  на Светата майка и до момента не е оповестено. Доскоро то бе притежание единствено на трима души – папа Йоан-Павел ІІ, кардинал Жозеф/Йосиф/ Ратцингер, шеф на Службата по църковните въпроси на Ватикана , настоящия папа, и на сестра Лусия душ Сантуш. Тя е третото дете от овчарчетата, участвали на явяването на Девата край Фатима. Сестра Лусия била на 10 години, когато дружно с братовчедите си Хасинта/9 г./ и Франциско/7 г./ видяла Божията майка, която се явявала на 13-то число всеки месец от май до октомври 1917 година Девата им предсказала, че скоро ще вземе при себе си две от тях, а Лусия ще доживее над 80-годишна възраст. Така и станало. По-късно Лусия става монахиня и служи 52 години в кармелитския манастир в Коимбра.

Папа Йоан-Павел ІІ персонално я е посещавал три пъти в този манастир, а няколко дни преди кончината й изпраща факс с пожелания за нейното излекуване.

Мистерията около  третата загадка  се сътвори точно поради мълчанието на Ватикана по отношение на нейното наличие. Особено откакто всичко от първите две се сбъдва. Не единствено като обстоятелства, само че и като чудеса.

Богородица известила за необикновен знак от слънчева светлина на нощното небе.

И фактически на 25.01.1938 година нощното небе над огромна част на Европа от 20 до 21 часа сияело с необяснима светлина с друг интензитет и цвят. Тя предсказала и блясъка на мощна светлина през 1932 година на на ден, изцяло ведро небе, която, до момента в който траела, отслабила блясъка на Слънцето и наблюдаващите виждали по едно и също време и Слънцето, и Луната.

Досега Ватиканът нито удостовери, нито отхвърли още едно знамение на Девата през 80-те години на предишния век. Тогава жителите на дребното градче Кроче в Колабрия /Италия/ следили появяването й на небето над облаците с венче от 13 звезди на главата и 2 рози пред нозете. В същото време се виждали и непознати светещи предмети с форма на диск. Че не става дума за всеобща илюзия, потвърдиха и астрономическите наблюдения, които тогава откриха

" извънредно туптене на Слънцето ” по време на явяванията на Богородица.

По същия метод Ватиканът отмина с равнодушие и другото изключително извънредно събитие, обвързвано с Дева Мария на 26 май 1907 година в  дребното френско градче Ремиремон.  В този ден трябвало да се организира обред в локалната катедрала по връчване на папска благословия за  Мадоната на съкровищата.  С тази скулптура на Девата, подарена от именития френски държател Карл Велики, локалните хора правили религиозна върволица навън на всеки 20 май повече от 200 години. Защото на 20 май 1682 година с нейна помощ спрели двуседмичните разрушителни земетръси. Но защото градската администрация забранила тази обичайната гала през 1907 година, заради антиклерикални протести, било решено честването да се извърши на 26 май в катедралата. Малко преди този момент се извила стихия, последвана от невероятна градушка с чудотворно изображение на Девата върху някои от ледените плоски парчета.

Така в този ред на потулване на тайните и чудесата от папския замък, към момента си остава забулено в подозрения и третото знамение на Дева Мария от Фатима. Имаше изказвания, че папа Йоан-Павел ІІ ще го разкрие при започване на 21 век. Вместо него, третият отдаден в тайната, кардиналът от немски генезис Ратцингер съобщи, че то е обвързвано със статута на Дева Мария от италианското градче  Чевитавекия , която от 02.02.1995 година почнала да лее сълзи. Имаше и версия, че

третото знамение съдържа и точната дата за края на света.

Едно съвпадане на дати пък сътвори усещането, че то се отнася за предизвестие за нападение върху папата. На 13 май /датата на пророчеството/ бе осъществен атентатът от Али Агджа. Атентаторът твърдеше, че е стрелял против Светия отец, с цел да се извърши третото предсказване. Папата, обаче, се навежда да целуне момиченце с медальон, изобразяващ Света Богородица от Фатима и това избавило живота му. По-късно папата подари патрона от покушението на параклиса, построен на мястото, където Дева Мария се явила на трите овчарчета.

Но " епископът в бяло, който върви към кръста и пада мъртъв ”, според  Нострадамус,  вероятно не е днешният папа, тъй като последният папа ще бъде свещеник от френски генезис, наименуван Петър Римлянина.

Затова пък пророчеството на Светата  Хилдегард декор Бинген  през ХІІ век евентуално се е сбъднало. Тя споделила, че светът ще влезе в нова ера, когато се роди Антихристът и че той ще се появи по времето на папа, носещ имената на двама светци /Йоан-Павел/. А  италианският ясновидец Рисо  предрекъл, че Антихристът ще се роди по времето на папа Пий ХІІ. Осама бен Ладен е роден през 1957 година – година преди гибелта на Пий ХІІ.

Вестник " Билд ” писа, че  Девата от Фатима  предрекла атентатите в Ню Йорк и Вашингтон в третото си знамение. А немският издател  Луис Емерих  отпечатал през 1963 година в " Нова Европа ” текста от  третата Богородична поръка , само че различаваща се, съгласно осведомени, от истинската с " пропускането ” на известията за бъдещето на католическата черква и говореща за сатанинския пробив в най-висшите й етажи.

Мистериите към тази загадка не свършват до тук. В книгата си " Истината за тайната на Фатима ”  Хелмут Хофман  твърди, че с нея са осведомени дипломати от Вашингтон, Москва и Лондон. Смята се, че в края на 80-те години срещата на Йоан-Павел, Роналд Рейгън и Михаил Горбачов е станала в размисъл над  Сибилините книги и Третото знамение .

Малко след нея се прекрати Студената война, падна Желязната завеса, редуцираха се доста нуклеарни бойни ресурси. Но и тези изказвания Ватиканът нито удостовери, нито отхвърли. Затова в този низ от липса на позиция, отричането на папата за българската диря в покушението над него, и то след дълго проточване, прозвуча много извънредно. И по какъв начин може тя да се подрежда по значителност до първите две пророчества, в случай че не е имало нещо друго, доста по-важно от тях?

Българска диря в Третото знамение  все отново има, съгласно някои наши изследователи-езотерици, само че тя е обвързвана с притежаването на най-древното знание за света. И в него се казвало, че един дребен славянски народ /България/ ще го съобщи на своя по-голям приятелски славянски народ /Русия/ и това ще промени света.

В предишното е имало заричане от Ватиката, че  третата поръка на Богородица от Фатима  ще види бял свят освен измежду църковните кръгове, само че и в обществеността през 1960 година Но 60 години не бяха задоволителни да бъде спазено обещанието. Вместо това дочакахме на няколко пъти  възбраната за разкопки в руините , на които са разкрити  антични библиотеки . Не дочакахме през 1992 година и засекретените от Ватикана архиви на  италианския духовник Алфредо Ернети.  Той се спомина внезапно през 1996 година в монашеската си килия, единствено тъй като беше изобретил хроновизьор - тип машина на времето, с който можело да се извлича информация от който и да е стадий от международната история. На тези " сеанси ” подбрана публика дружно с американския академик Биърд Сполдинг, помощник на секретните служби, участвали на проповед на Иисус Христос пред учениците Му.

От какви ли разкрития се опасява към момента, се питаме, най-могъщият цензор  – Ватиканът?! Колко още би трябвало да се чака да се разкрият международни секрети и загадки? Сигурно е едно, това ще стане, когато се извърши времето за сбъдването, а то не е доста надалеч, съгласно доста предсказания.

Източник: рsihobg.com
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР